markt straatje

Markten in Dénia

In Dénia heb je tal van mogelijkheden om een markt te bezoeken. Zo zijn er weekmarkten met gangbare producten als groente, fruit en kleding maar er is ook een antiekmarkt en een hippiemarkt. 

Weekmarkten

 • Maandag
  Weekmarkt met groente, fruit, kleding, lokale producten etc. – Bekijk locatie
 • Vrijdag
  Groente- en fruitmarkt met lokale producten – Bekijk locatie
 • Vrijdag 
  Antiekmarkt – de perfecte plek voor liefhebbers van de tweedehands artikelen en antiek – Bekijk locatie

Vismarkt

Bezoek de dagelijkse vismarkt van Dénia in de haven en zie wat de lokale vissers hebben gevangen. Denk aan rotsvissen, rode garnalen uit Denia, kreeften, octopus, ansjovis, inktvis, enz. De vissers komen binnen vanaf 16:00 en om 17:30 start de visveiling, super leuk om te zien.

 • Wanneer: Maandag t/m vrijdag
 • Aanvang: 17:00

Bekijk locatie

Hippiemarkt

De hippie markt van Dénia is  in de zomer dagelijks geopend en bevindt zich op de boulevard bij de haven. In vrolijk gekleurde kraampjes worden typische hippie producten verkocht zoals armbandjes en sierraden, dromenvangers, kleiding, tassen, wierrook en edelstenen. Genoeg keuze voor iedereen en voor leuke prijzen. Bekijk locatie

Openingstijden hippiemarkt

 • 15 juni tot 15 september – Elke dag van 17 uur tot 24:00 uur
 • Rest van het seizoen – Weekends en feestdagen van 17 uur tot 24:00 uur.
cute blonde woman on holiday buying gifts in ibiza

Overdekte markthal

Mercat Municipal is de overdekte markthal van Dénia waar je het hele jaar door terecht kunt voor heerlijke Spaanse delicatessen, groente en fruit en nog veel meer. Midden in de hal zijn terrasjes waar je kunt genieten van een kopje koffie, een drankje of vers afgesneden Serranoham.

De markthal ligt tussen het kasteel en de winkelhoofdstraat en is open van 07:00 tot 15:00 maar is op zondag gesloten.

Bekijk locatie

Markt bij Tuincentrum Montgó Verd

Iedere donderdag is er een kleine markt in het mooie tuincentrum Montgó Verd. Je vindt er handgemaakte sierraden en keramiek, ambachtelijke wijnen en brood, lokaal gekweekte groenten en fruit, honing, jam, kunstwerken en nog veel meer. Het tuincentrum is heerlijk om doorheen te lopen met zijn prachtige exotische planten en palmbomen. Je ziet er ook de mooiste beelden, fonteinen, manden, houtsnijwerk, bijzondere meubels, vazen, kussens etc. Onder het overdekte terras kun je heerlijk ontbijten, een kopje koffie drinken of een lunch nuttiggen. Het tuincentrum ligt net buiten Jávea op 25 autominuten van Dénia. 

Website Google Maps

tuincentrum-montgo-verd
winkel-etalage-denia

Winkelen

Je kunt supergoed winkelen in Dénia. Er is een hoofdwinkelstraat die autovrij is en waar je mooie winkels vindt, van winkelketens tot sfeervolle boetieks. Maar er is nog veel meer winkelaanbod in het oude centrum, ontdek mooie steegjes met bijzondere winkeltjes!

Lees meer

Markt in Jávea

Op donderdag is er markt in Jávea vanaf 8 uur tot het begin van de middag. De markt wordt gehouden op Plaça de la Constitució

plein in denia

Beziens
waardigheden

Jetski op zee

Activiteiten

Strand Les Marines

Stranden

Jachten in de haven van Denia

Jachthaven