Heerlijk shoppen

Lekker even winkelen in Dénia tijdens je vakantie? 

Winkelen in Dénia

Dénia heeft ontzettend veel mogelijkheden om lekker te winkelen. Of dat nu een grote winkelstraat is, of boetieks in kleine steegjes of een hippiemarkt met leuke souvenirs, sierraden en handgemaakte artikelen. Als het weer niet zo goed is dan kun je altijd terecht in de overdekte markthal – een typisch Spaans fenomeen. En tot slot zijn er nog diverse markten in Dénia voor dagelijkse boodschappen, lokale producten en er is een antiekmarkt. 

Winkelstraat Marqués de Campo

De Kalverstraat van Dénia
 
Carrer del Marqués de Campo is de belangrijkste winkelstraat van Dénia. Dit autovrije winkelgebied heeft veel mooie winkels van bekende ketens tot kleine boetieks. De winkels zijn 7 dagen per week geopend van 10:00 tot 21:00 of sommige tot 22:00 ’s avond. Tussen het winkelen door even neerstrijken op een terrasje kan hier natuurlijk ook.

Bekijk locatie

Winkelen in het oude centrum

Naast de winkelstraat Marqués de Campo zijn er nog veel meer winkels in het oude centrum van Dénia en rondom het kasteel. Dwaal maar eens door de straten en steegjes en je zult tal van leuke en verrassende shops tegenkomen. 

Winkelcentrum Portal de la Marina

Op zoek naar groot overdekt winkelcentrum waar je werkelijk alles kunt kopen? Dan zit je goed bij Portal de La Marina. Dit grote winkelcentrum ligt op 15 minuten rijden van Dénia en biedt meer dan 100 winkels. Van Zara tot Ikea en van Kiko tot Gerry Weber. Heerlijk shoppen en lekker koel als het warm is. Tussendoor even wat drinken eten? Geen probleem! Je kunt kiezen uit meer dan 10 restaurants, waaronder Mc Donalds, Starbucks, Cantina Mariachi, Lizarrán, Panaria en meer.

Voor kinderen is er buiten een mooie Pumptrack waar je met je step, skeelers of fiets overheen kunt zoeven – Bekijk pumptrack

Naast het winkelcentrum vind je nog grote commerciële zone met o.a een Decathlon voor al je sportartikelen, een KFC, Burger King, Lidl en Aldi, apotheek, pizzeria, meubel- en interieurwinkels, golfshop, dierenspeciaalzaak en nog veel meer.

Bezoek website Locatie en Route

Markten

In Dénia zijn er diverse markten die je kunt bezoeken. Naast de reguliere weekmarkten met een assortiment van groenten, fruit en kleding, zijn er ook speciale markten zoals een antiekmarkt en een hippiemarkt.

Lees meer

markt straatje